Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

maandag 13 april 2015

Zomerrooster 2015...


Afgelopen weekend hebben we weer een nieuw rooster gemaakt voor de komende maanden.
We beginnen er ondertussen al een beetje handigheid in te krijgen... welke dagen thuiswerken, welke dagen vakantie en welke dagen naar Nederland.

Evenals voorgaande jaren maken we dan een rooster. Handig voor onszelf, maar ook erg handig voor onze oppas ;-)

Het ligt in onze bedoeling om eerst voor een weekje of twee naar Le Pre Bonnet te gaan... en wel over twee weekjes.
Daarna drie weken Nederland... nog even de laatste dingen hier regelen e.d. , zoals naar de tandarts ;-(  FEEST... maar niet heus.

Om vervolgens eind mei voor lange tijd naar Frankrijk te gaan, tot ergens laat in oktober.

Henk gaat weer om de paar weken voor enkele dagen naar Nederland... om zijn neus zo af en toe op het werk en bij de klanten te laten zien.
Verder gaat hij in Le Pre Bonnet weer thuiswerken... zo'n 36 uur per week. Dat bevalt hem tot nu toe uitstekend. Vaak als we daar voor twee weken zijn werkt hij deels ook thuis achter zijn bureau in Le Pre Bonnet. Want tja... aangezien hij maar een beperkt aantal vakantiedagen heeft en wij nog steeds niet kunnen rentenieren (we hebben nog wel hoop, omdat ik namelijk met een loterij mee doe ;-))

Uiteraard hebben we ook vakantie ingepland voor de komende zomer, waarschijnlijk vier weken.Zoals jullie vast wel begrijpen...

WE HEBBEN ER ALWEER HEEL VEEL ZIN IN.


6 opmerkingen:

 1. Wat een verschrikkelijk heerlijk rooster! Werken oke het is dat het moet ,maar als het dan op zo'n heerlijke plek mag valt er niets te klagen. Geniet van dat heerlijke vooruitzicht! liefs Petra B.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Petra,

   Ja... dat is ook erg fijn dat het zo kan. We hebben ook best wel mazzel dat Henk regelmatig thuis werken kan. Als dat niet mogelijk was zag het rooster er heel anders uit ;-) Of... ???

   Lieve groetjes, Cilia

   Verwijderen
 2. Dat ziet er weer goed uit dat moet weer een mooie zomer worden. Is er ergens in juli nog een gaatje voor visite?
  Gr. Michel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Michel,

   We hebben alweer veel zin in de zomer ;-)
   Jaaaa... natuurlijk is er ergens een gaatje in de zomer voor jullie en anders maken we een gaatje ;-) Altijd weer gezellig om jullie te zien, we verheugen ons er alweer op. En... natuurlijk gaan we komende zomer jullie vorderingen ook weer even bewonderen... als het goed is uiteraard.

   Groetjes, Cilia

   Verwijderen
 3. Hoi Cilia,

  Dat gaat helemaal goed komen met zo'n vooruitzichten en rooster.
  De planning is gemaakt en de zin in vakantie zal er vast ook wel zijn☺☺!!!
  Mmmm........wijntje,kaasje......

  Hier is de planning ook gemaakt,kunstknie gaat 5 juni geplaatst worden en hoop tegen de tijd dat het er voor jullie opzit dat ik weer loop als een kievit;-))

  Lieve groet,Ger

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ger,

   Ja... het nieuwe rooster is weer klaar en uiteraard hebben wij er weer veel zin in. Al is het altijd wel een beetje een dubbel gevoel, want tja... ook hier is het zomers mooi. De tuin begint alweer helemaal in stemming te komen, vogeltjes zitten druk hun liedjes te galmen en dan nu ook nog van dat zalige weer...

   Aha... dus 5 juni wordt jij geholpen aan je knie. Natuurlijk erg akelig, maar ik neem aan dat je het niet voor de lol doet. M.a.w. dat je behoorlijk last van je knie hebt. En dan... lieve Ger... is het wel fijn dat er eindelijk iets aan gaat gebeuren. Vaak hoor ik hele positieve verhalen over kunstknieën, dus... jawel, dat wordt lopen als een kievit ;-)

   Voor nu... een hele fijne dag toegewenst en hele lieve groetjes, Cilia

   Verwijderen