Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

maandag 27 april 2015

Sexy tanga slipje...


Maandag 27 april... een regenachtige dag.

Ik zit voor het raam op de mezzanine, daar waar ik normaal gesproken een schitterend uitzicht op de tegenover liggende berg heb... Nu niet, de berg is aan het zicht onttrokken... af en toe piept hij tevoorschijn door de wolken om dan even zo snel weer te verdwijnen. Bij windvlagen lijkt het alsof het sneeuwt van de bloesem van de boom.
De houtkachel zorgt voor een aangenaam temperatuurtje, tijd voor een verhaaltje en mij schiet plotsklaps een ietwat onaangenaam verhaaltje te binnen... een verhaaltje dat ik nog niet gedeeld heb en die eigenlijks ook te vies is om te delen.

Voor degenen die net smakelijk zitten te eten en voor degenen die niet van vieze verhaaltjes houden, zou ik zo zeggen : STOP hier met lezen. 

Afgelopen zaterdag, na aankomst in Le Pre Bonnet, deden wij onze Mitsie haar sexy tanga slipje aan. Onze Mitsie is een nogal wat lui aangelegd vies dametje, die het vertikt om zichzelf tijdens haar loopsheid schoon te houden. Zodoende draagt zij dan in huis een sexy tanga slipje met een 'leklapje' erin. Tot zover nog niets aan de hand...

Nadat wij ons geïnstalleerd hadden, besloten we om ons wat eten te maken. Tijdens het eten steeg er een onwelriekend geurtje omhoog. Beiden, zowel Henk als ik, gelijk onder onze schoenen kijken. Niets te zien, althans niets wat ervoor zorgen kon dat er zo'n vies luchtje ronddwarrelde.
Vanuit onze ooghoek zagen we plots ons Bulletje lopen, die ook weinig manieren geleerd heeft en het soms presteert om klakkeloos in de schuur te gaan zitten poepen. Overeind om de schuur te controleren, Bul al enigszins verwijtend aankijkend. Niets te vinden...
Uiteindelijk zijn we verder gegaan met ons eten. Af en toe steeg er nog een luchtje de kop op, maar ALLES WENT zal'k maar zeggen.

Na het eten nog even een ditje en een datje, totdat we besloten om naar bed te gaan. Nog even de honden eruit voor het slapen... Mitsie haar sexy tanga slip uit... EN... daar zagen we de grote boosdoener van het onwelriekende luchtje.
Mevrouw had het gepresteerd om in haar broek te poepen... waarschijnlijk is zij even naar buiten geweest om haar behoefte te doen met broekje aan, de deuren stonden namelijk gewoon open.

Het sexy tanga slipje was plots geen sexy tanga slipje meer.

GEEN FOTO... dat wil ik jullie niet aandoen ;-)


4 opmerkingen:

 1. :) Heerlijk he hondjes, net kinderen af en toe!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Petra
   Soms zijn ze leuk, maar soms... ;-)
   Groetjes, cilia

   Verwijderen
 2. Ben ik even blij dat Sus is geholpen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Hent,
   Dus Sus loopt nooit in een sexy tanga slip, goh zeg... best wel een gemis ;-)
   Groetjes, Cilia

   Verwijderen