Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vrijdag 17 april 2015

Alweer NIETS te melden...Momenteel is er niet erg veel te vermelden vanaf deze kant... ja, dat we ons al een klein beetje aan het voorbereiden zijn. 

Een tweedehands aanhanger aangeschaft, EINDELIJK ;-)
Ooit hadden we een aanhanger, maar die hadden we al niet meer op het moment dat we ons huis in Frankrijk kochten. Jarenlang aan het dubben of we zelf weer een aanhanger zouden kopen. Jarenlang een aanhanger van anderen mee gehad. En nu... nu bijna alles daar al is, hebben we dan toch eindelijk zelf weer een aanhanger gekocht... TJA... moeten we noodgedwongen nog meer rommeltjes vergaren om mee heen en weer te slepen ;-)
Grapje... maar komende zomer zijn we de aanhanger af en toe nodig. Sowieso om wat tuinmeubels die kant op te brengen, maar ook om met matrassen heen en weer te reizen. Dat zit namelijk zo : hier hebben wij een matras van hooguit een jaartje of drie die over is, een zalig goed liggend matras. In Frankrijk hebben we één goed liggend matras en één matras die redelijk is. Dus... dat redelijk liggend matras moet mee naar Nederland (voor een logeerbed) en dat zalig goed liggend matras, die hier over is, moet naar Frankrijk.

Hmm... kijk dat krijg je hè!  Als je eigenlijks niets te vermelden hebt. Dan ga je het over matrassen hebben... bonellveren, pocketveren, koudschuim, traagschuim, latex etc. etc.

Nog een dikke week... en dan gaan we weer.

Rest mij nu nog om jou als lezer van dit stukje een heel fijn weekend te wensen. 4 opmerkingen:

 1. Hoi Cilia,

  En dat noem jij niets te melden.....;-)
  Ik lees juist heel belangrijke zaken,een aanhanger kopen waarop je strak alles kan vervoeren om de mens van het nodige comfort te voorzien zoals tuinmeubels en goed matras.Wat zal het bij jullie na gedane arbeid goed liggen,zitten en rusten zijn.

  Voor jullie ook een fijn weekeind gewenst en lieve groet!!!
  Ger

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ger,

   Hahaha... je hebt gelijk ;-) Dat komt, ik had de 'KOP' al staan.leuke foto erbij... om toch nog even een fijn weekend te wensen, ondanks dat ik niets te vermelden had. Schoot me plots te binnen dat Henk afgelopen week een aanhanger gekocht had, wat toch wel super handig is... beetje laat, maar beter laat als...
   Denk dat we anders niet met de matrassen aan het slepen gingen, omdat de matrassen in Frankrijk op zich wel goed zijn ;-)
   De 'KOP' ben ik vergeten aan te passen, hahaha...
   Ik laat hem nu staan, schiet me geen betere te binnen ;-)

   Ger... jullie daar ook een heel goed weekend gewenst en hele lieve groetjes, Cilia

   Verwijderen
 2. Ha Cilia
  Ik herken dat wel, dat heen en weer slepen van spullen. Auto vol spullen, aanhanger. Ik dub ook over een eigen aanhanger. Leen tot nu toe. Maar eerst een trekhaak onder de 'nieuwe' auto.

  Hent

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Hent,

   Sommige mensen denken dat zo'n tweede huis een soort luilekkerland is, maar... ze moesten eens weten... ZWOEGEN en ZWETEN ;-)
   Wij leenden tot nu toe ook altijd een aanhanger... maar de eerstvolgende keer gaat ons EIGEN mee :-)
   Zo gauw je een trekhaak achter je nieuwe auto hebt mag je hem gerust eens een keer lenen ;-)

   Fijn weekend,
   Cilia

   Verwijderen