Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

zondag 26 september 2010

Zonsondergang

Een mooie zonsondergang in de Montagne Bourbonnaise.
Even voordat de zon verdween.
Helemaal op de achtergrond zie je de Puys, de vulkanen van de Auvergne.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Even een mooi zondags blogje. Dit mooie uitzicht heb je aan de overkant van ons. Helaas zien wij bij ons huis de zon niet onder gaan, ons huis ligt op de oostkant van de berg. Wat inhoudt, dat wij de zon wel op zien komen, wat uiteraard erg mooi lijkt. Langzaamaan zie je de zon boven de berg tegenover ons opkomen, dit kunnen we vanuit ons bed op de mezzanine waarnemen, mits we daar slapen en wakker zijn dus. Ook als we vroeg uit ons bed zijn, kunnen we dit vanaf ons terras heel mooi waarnemen, kop koffie erbij en genieten maar. Als we de zon onder willen zien gaan, moeten wij ons helaas verplaatsen naar de andere kant van de berg. Maar het is zekers de moeite waard, zodoende doen we dit ook regelmatig. Honden mee, even een klein stukje toeren, leuk plekje opzoeken en daar dan de zon onder zien gaan. Super mooi....

2 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig plekje hebben jullie! Wij wonen sinds dec. in Frankrijk ook in de Montagne Bourbonnaise nl in Saint Nicolas des Biefs.
  Ik heb genoten van je foto's! En ga jullie zeker volgen.
  Groetjes van Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Mirjam,
  Bedankt voor je lieve reactie. Wij hadden jullie site ook al gevonden op internet, klein wereldje hè!
  Je begrijpt zeker wel wat wij vrijdag 19 November om 21.30 uur doen. TV kijken, nederland 1. Wij zijn zeer nieuwsgierig. Alvast heel veel succes met jullie bedoening gewenst. Ziet er veelbelovend uit.
  Groetjes, Cilia

  BeantwoordenVerwijderen