Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

woensdag 11 augustus 2010

De badkamer en wc 2

Op deze blog laat ik nog wat detail foto's van de badkamer en de wc zien, om duidelijk te maken waarom het best een behoorlijke klus is. Het toetertje aan de rechterkant, naast de trap, moest er bij aangebouwd worden. Het hoekje aan de rechterkant naast de trap moet uiteraard nog dicht gemaakt worden. Zo ook de trap zelf. Verder komen er nog armleuningen langs de trap.

Het onderste trapje word vervangen door een wat luiere en bredere trap, ook met armleuningen. De toekomstige badkamerdeur slaat naar binnen open.

Dit is een detail foto. Hierop is te zien hoe alles met inkepingen en met pinnen inelkaar is gezet. Dit kost uiteraard veel tijd, maar maakt het geheel wat steviger en we hopen dat het er uiteindelijk ook mooi uit gaat zien.

Voor de wc, zie foto, en voor de badkamer hebben we antieke plavuizen op de kop getikt. De natuurstenen achterwand willen we in het zicht houden, deze zijn we van plan op te knappen en daarna te behandelen tegen vocht. Op de binnen wanden willen we deels crepi en deels hout aanbrengen. Ook willen we graag in de toekomst een raampje in de wc en een raampje in de badkamer, alleen één klein probleem, dit zien we niet zitten om zelf te doen dus zullen we dat moeten laten doen. Hiervoor gaan we nog op zoek naar iemand die ons daar bij helpen kan en informeren wat ons dat gaat kosten. Op zich lijkt ons het wel erg mooi om daar ramen te hebben, zodat er wat daglicht binnen komt anders moeten we de deur open laten voor een straaltje daglicht. Ook wel gezellig, maar niet heus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten