Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in en om ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

woensdag 22 november 2017

Veel gedoe...


Momenteel hebben we hier veel gedoe met het Internet. Om de haverklap hele slechte verbinding of, nog erger, helemaal geen verbinding.
Ook met de telefoons weinig tot soms geen bereik.
Dan merken we hoe afhankelijk wij zijn van dat soort dingen. Vooral voor het werk, daar zijn we hier afhankelijk van Internet en telefoon.

Dat levert menig ergernisje op.

Buiten de ergernisjes om gaat het hier verder redelijk goed. Hadden we hier de laatste tijd behoorlijk koud weer, momenteel is het dik boven de 10 graden en super zonnig. Er is zelfs 16 graden voorspeld voor donderdag, bijna korte broekenweer ;-)

Met dat koude weer is het hier trouwens best wel wat afzien. In de woonkeuken is het redelijk warm te krijgen, maar in de rest van het huis... brrrrrrrrrr. Het zou wat te maken kunnen hebben met dat we nogal wat verwent waren de afgelopen tijden met het weer, een zeer lange warme zomer en nazomer. Tja... en alles went, zo ook dat warme weer. Afgelopen tijd met dikke jas, handschoenen, sjaal en muts aan de wandel geweest.

Helaas momenteel geen foto's, die krijg ik niet geplaatst. Daar is de laptop te langzaam voor.
Ook geen idee wanneer ik weer een blog plaats.

Wij rommelen hier gewoon lekker verder en voor jou, lezer van dit stukje, veel goeds gewenst en wie weet tot de volgende blog. 

4 opmerkingen:

Arno zei

En we gaan nog niet naar huis ?
Nog lange niet.
Wij zijn al aan het aftellen even voor kerst zouden we er ook weer zijn.
Momenteel vreselijk druk en helemaal gesloopt.
Groetjes Arno en Pamela

Ger zei

Hoi Cilia,

Soms zit het mee en dan weer tegen...
het zijn vervelende toestanden wanneer je geen verbinding hebt met internet terwijl het eigenlijk onmisbaar is voor de werkzaamheden op afstand.
Vandaag hier voor het eerst na veel grijze natte dagen de zon weer gezien.
Van de koude heb ik niet veel last want kom amper de deur nog uit,stukje naar de auto lopen en waar ik heen ga naar binnen,niet mobiel zijn maakt niet blij en is ook zoiets waar tot nou toe niemand iets aan kan verhelpen.
Over mobiel gesproken.....
zit aan scootmobiel te denken :-)

Tot de volgende blog en lieve groet XXX
Ger


Cilia zei

Bevalt hier nog steeds PRIMA, ondanks slecht internet ;-)
Ha... dus nog maar een paar weekjes afzien en dan het prettige vooruitzicht om weer deze kant op te gaan. NOG EVEN VOLHOUDEN...

Groetjes, Henk en Cilia

Cilia zei

Hoi Ger,

Ook al nemen we ons voor om ons niet te gaan ergeren aan het zeer trage internet (of helemaal geen internet), toch ergeren we ons er om de haverklap aan ;-)

Hè wat vervelend zeg, dat je maar amper de deur uitkomt, dus het gaat nog steeds niet lekker?
Zie trouwens ook dat je bijna niet meer blogt, erg jammer Ger.
Een scootmobiel, kan me voorstellen dat je even over een drempel heen moet maar zou misschien wel een fijne oplossing zijn. Ben je weer wat mobieler. Dan ook nog wat mooi weer erbij en zoeffff daar gaat Ger op naar Frankrijk om hier een kop koffie te drinken ;-)

Kop op Ger, achter een scootmobiel aan.

Heel veel liefs en vriendelijke groetjes, Cilia