Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

zaterdag 30 mei 2015

Op naar de ZON...


De aanhanger zit vol en de auto is gepakt... wij zijn er klaar voor.

OP NAAR DE ZON... nou ja... DE ZOMER.Nog even één nacht... en dan vertrekken we.

Een FIJNE zondag en wie weet... tot de volgende blog vanuit Le Pre Bonnet.

2 opmerkingen:

 1. Hoi Cilia,

  Denk dat jullie al wel op de plaats van bestemming gearriveerd zijn,de auto uitgepakt is en begonnen zijn aan een vast heerlijke tijd in Frankrijk.

  Hier ''sprint'' ik ook van hot naar her, van boven naar beneden,van binnen naar buiten met poetsen,wassen,strijken etc.beetje in de voorzorg;-)

  Wanneer ik zo om me heen kijk begint het al aardig op een verzorgingshuis te lijken ;-),Har heeft seniorenbed laten maken wat in serre komt te staan voor het geval ik niet op krukken boven kom, wc verhoger gekocht,extra lange schoenlepel,krukken staan klaar voor gebruik,voor het eerst na ruim 40 jaar weer stevige trapleuning aangebracht(we deden het altijd zonder),afspraak met fysio die de eerste paar keer aan huis zal komen.
  En met dat alles samen en jou lieve opbeurende woorden ga ik het vast wel redden.Vrijdag word ik om 7 uur in de morgen verwacht in ziekenhuis en hoop in 3 tot 5 dagen weer thuis te zijn,kan nou niet zeggen dat ik er zin in heb maar wel alle vertrouwen.

  Lieve Cilia hartelijk dank voor je woorden van steun,doet me goed!!!

  Tot blogs en groetjes,Ger

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ger,

   Zondagavond tegen een uurtje of 9 zijn we hier aangekomen. Ondertussen zijn we alweer zo goed als geïnstalleerd. We hadden een enorme karrenvracht bij ons (altijd bang dat we te weinig bij ons hebben) en de tuin hier stond erbij alsof we hier maanden niet geweest zijn... het was hier de afgelopen weken een behoorlijk groeizaam weertje ;-)

   Hahaha... sorry hoor, ik moest stiekem wel een beetje gniffelen VERZORGINGSHUIS. Maar je hebt groot gelijk om voorzorgsmaatregelen te nemen, dan ga je in dat opzicht goed voorbereid het hele traject in.
   Tja Ger, ik kan me voorstellen dat je je er niet op verheugd... er zijn prettigere dingen te bedenken, maar als het uiteindelijke resultaat inhoud dat je zonder pijn weer door het leven kan stappen is het wel wat waard. En... daar ga ik vanuit Ger... je gaat vast en zekers nog hele vele JAREN mee en wat heerlijk als je dan niet meer continu last van je knie hebt.

   Ik wens je ontzettend veel sterkte, hoop dat je snel weer naar huis mag en dat je daarna snel er weer bovenop komt.

   Liefs en sterkte voor jou en Harry de komende tijden,
   Cilia

   Verwijderen