Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

zondag 1 januari 2012

Fijn 2012 vanuit Le Pre Bonnet

Allemaal een goed 2012 toegewenst... vanuit Le Pre Bonnet...

Nog even één foto van ons prachtig kerststukje, nou ja... wij vinden hem leuk.

Tja... en weer een hele lading oliebolletjes. De één een nog mooiere vorm dan de ander.

Weer een fijne rustige oud en nieuw gevierd. Een erg groot verschil met de viering zoals die gebeurd in Nederland. We hoorden dat er bij ons in het kleine dorp waar wij wonen WEER een huis in de brand gezet is, het huis staat zeer dicht bij ons huis... feest... echt niet dus. Ieder jaar weer opnieuw hele vele vernielingen en knallen van heb ik jou daar... tja... dat missen we hier dus allemaal... maar niet heus. Gisteravond laat zijn we gezellig bij onze buurtjes geweest om de jaarswisseling mee te maken. Leuk... erg leuk... ook weer wat nieuwe leuke mensen (er zijn hier ALLEEN MAAR LEUKE) ontmoet. O.a. : Ron en Baukje die prachtige vakantie-accomodaties verhuren. Mocht je nog niet weten waarheen de komende zomer, zie : www.lemoulingitenay.fr .

Vandaag alweer een rustig dagje, rondje toeren, Vichy bekijken, lange wandeling en natuurlijk ons volproppen met de veelste vele oliebollen. Vandaag was het hier vesten-weer, lekker droog, zonnetje erbij en een graadje of 12, goed vol te houden.

4 opmerkingen:

 1. Hoi, Jullie ook een voorspoedig 2012! Wat vervelend van dat huis in Wedde, maar hoe bevalt het oud en nieuw met zulke temperaturen? Gr. Michel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Buitengewoon prettig, maar ik zag dat het in Nederland ook erg zacht weer is. Trouwens het regende vandaag weer.
  Groetjes, Cilia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is schrikken, zeg, van die brand!
  Vichy, weer veel te lang geleden dat we daar zijn geweest Prachtig park langs de Allier met restaurantjes aan de oever. in de zomer een gratis (jawel alle Nederlanders opgelet!!) pontje om naar de overkant te varen... en weer terug ook, hahaha
  groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, niet iedereen die dit leest is zo'n kniepertje als jij :), even onder ons... in de zomer dus!!!
  Best wel schrikken met die brand, het huis staat erg dicht bij ons huis...ééntje ertussen en eh... niet de eerste keer dat zoiets zich afspeelt tijdens de jaarwisseling in ons 'gehucht'. Echt walgelijk dat soort dingen, het huis stond overigens leeg, wat het niet minder erg maakt. Tja... weer rustig verlopen, de jaarswisseling in Nederland.
  Nou eh... alweer de groeten.

  BeantwoordenVerwijderen