Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vrijdag 8 juli 2011

Week 1 vervolg...

Nieuwe vestiging : Stevens Engineering en France. Hoe lijkt dat? Leuk toch? Wel jammer dat we midden in de rimboe zitten, maar ach... gaat Henk toch wat kilometertjes maken om acquisitie te doen ;-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Even een blogje tussendoor, had ik net vermeldt dat we de gehele dagen in onze korte broeken rondhopsen... regende het vandaag de gehele dag. Niks niet buiten gezellig bij de vuurkorf zitten sterretjes bewonderen, nee... de houtkachel erbij aan en geen ster te bekennen. Vandaar even tijd voor een blogje.
Henk is ondertussen al een paar dagen thuis aan het werk geweest, 's morgens op tijd van bed en hupsakadee aan het werk tot een uur of één, daarna uitgebreidt eten en verder klussen in huis. Dit bevalt uitstekend al was de klus hier in huis de afgelopen dagen wel een crime. Er moest een sleuf gemaakt worden in een betonnen vloer voor de afvoer van de douche. Jemig... wat een klus, uren en uren heeft hij erbij gezeten, de vloer was keihard, maar gelukkig... de SLEUF zit er, kunnen we eindelijk weer verder met de badkamer.
Trouwens wat ook een heerlijkheid is, is dat we nu wat meer plekken in huis gemaakt hebben waar je prettig verpozen kunt, zodat we niet meer in een kamertje van 4 bij 6 de gehele tijd op mekaars lip hoeven te zitten. Begrijp me niet verkeerd, wij vinden het vaak heel leuk om samen te zitten eten, koffiedrinken etc. etc., maar in Nederland zitten we met grote regelmaat ook graag ieder in een eigen ruimte ons eigen ding te doen, wat hier een beetje ontbrak. Als het mooi weer is dan hebben we daar totaal geen moeite mee, kun je heerlijk naar buiten, maar op van die dagen dat het koud is of regent om dan de gehele tijd samen in een ruimte te verpozen, verplicht meekijken naar een tv-programma die de één leuk vind of toekijken hoe de ander achter zijn laptopje zit, hmm. We hebben nu drie plekken waar je prettig kunt toeven, de werkplek van Henk, waar ik 's morgens uiteraard niet komen mag, haha..., verder in de schuur waar je heerlijk op een bank kunt luieren met een boek (koelkast vlakbij) of je aan een hoge tafel kunt vermaken en natuurlijk in onze woonkeuken. Jawel... het wordt zo langzamerhand wel wat huiselijker, volgende week de katten erbij... FEEST.
De relmuizen zijn ook weer in grote getale aanwezig, ze rennen soms als bezetenen over het dakzeil en door de schuur onder luid kabaal. Ze blijven mooi om te zien, maar jemig wat een lawaai kunnen ze maken en rennen dat ze kunnen. In de schuur hebben we allemaal natuurstenen muren, waar ze gewoon bij op lopen en met grote regelmaat komen ze erg dichtbij om te kijken wat we zoal doen. Af en toe vechten ze ook even met elkaar, hoor je een harde plof, is er weer één naar beneden gedonderd. Leuk, leuk...
Zo, dat was het weer, nog even ..... en dan weer op bed. Alvast een fijn weekend gewenst vanuit Le Pre Bonnet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten