Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

woensdag 6 april 2011

Popel de popel

We hopen dat de hele vele narcissen nog volop bloeien, eind april. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

We zijn alweer druk aan het dagen aftellen. Goede vrijdag, 22 april, zijn we voornemens om ons weer richting Le Pre Bonnet te begeven. Dan gaan we voor een dikke week die kant op om weer wat verder te gaan met het klussen. We willen dan wat zware klussen aanpakken, die we niet met ons tweetjes kunnen of durven doen. Bijvoorbeeld in de badkamer willen wij graag een klein raampje, moet er een gat in de muur komen, dit durven wij zelf niet goed te doen, bang dat de hele muur naar beneden stort, hahaha. Zo ook willen wij de mezzanine groter maken, dit is vrij zwaar werk, dikke balken die geplaatst moeten worden. Verder willen wij er nog twee zonnepanelen bij plaatsen, wat met twee man ook wat handiger is en aangezien ik niet op het dak durf... Deze zonnepanelen willen wij erbij plaatsen, zodat we wat meer stroom hebben en een koelkast in ons huis kunnen zetten. Tuurlijk wel een AA super plus, m.a.w. een superzuinige koelkast met klein vriesvakje.

Tja, zo zie je maar weer, dat er altijd wel wat te doen is en blijft, waar wij eigenlijk best wel blij om zijn. Want eerlijk gezegd moeten wij er niet aan denken, aan de dag dat het huis helemaal af is, dan gaat ie de verkoop in, DENK IK.... Of... dat we dan wat geraniums gaan kopen en uitgeblust daar achter gaan zitten. Maar vooralsnog maken wij ons daar nog totaal geen zorg om, daar er voor de eerstkomende jaren nog van alles te klussen is, heb ik het nog niet eens over de 'tuin'.

2 opmerkingen:

 1. Bij ons is de lol er een beetje af.
  Laatste keer dat we er waren dachten we dat er veel vliegtuigen in de lucht hingen.
  Bleken dat de windmolens te zijn.
  We kijken het van de zomer nog even aan het waait immers niet altijd , anders stop ik met er nog erergie en geld in te stoppen.

  Groetjes Arno en Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh, wat vervelend om te horen. Hebben jullie veel last van lawaai van die molens? Bij ons huisje zie of hoor je ze niet, neemt niet weg dat we het een akelig gezicht vinden. Begrijpen doe ik het ook niet dat ze die molens daar geplaatst hebben. Wie weet went het wel, we gaan van de zomer jullie wel even proberen op andere gedachten te brengen. Zal het jammer vinden als jullie daar weg gaan.
  Kop op en liefs Cilia

  BeantwoordenVerwijderen