Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

donderdag 24 maart 2011

De laatste sneeuw !

Zo, dat was wel zo'n beetje ons weekendje Pre Bonnet. Tussen de bedrijvigheid door hebben we nog even bezoek gehad, verder hebben we nog een rondritje gemaakt. Dit doen we meestal even, om toch een beetje een vakantiegevoel te hebben.

We zijn naar La Loge des Gardes getufd om te kijken of er nog geskied werd. Er lag wel een klein laagje sneeuw, zoals op de foto te zien is, maar we zagen geen skiërs. Denk dat er toch echt te weinig sneeuw lag. Waarschijnlijk is dit zelfs de laatste sneeuw, niet getreurd, eerst even de lente en dan op naar de zomer. Al met al was het wel een fijn weekendje, waarin we weer een heel klein beetje verder gekomen zijn en vooral weer genoten van de heerlijke omgeving.
Wat jaren geleden huurden wij eens in november een huis in het zuiden van de Auvergne, van Nederlanders, zij verhuurden meerdere huizen en vertelden ons dat vele Nederlanders daar kwamen om te ontstressen vanwege de drukte in Nederland. Dit speelt voor ons totaal geen rol, daar wij in één van de meest rustige gebieden van Nederland wonen en bovenal de rust zelve zijn (grapje). Wij gaan er heen vanwege de prachtige natuur en vanwege de bergen die je uiteraard niet in Nederland hebt. Ook al moet ik zeggen, zo heerlijk stil als het bij Pre Bonnet is, dat heb je hier volgens mij bijna nergens in Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten