Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

zaterdag 5 februari 2011

Dat was het alweer...

Nog even één leuke foto met zicht op de windmolens en dan ben ik er weer doorheen. Het zit er weer op, de vakantie is een ver verleden. Het dagelijkse leven in Nederland is alweer in volle gang. We zitten uit te kijken naar een volgend bezoekje, waarschijnlijk gaan we eind februari of begin maart, voor een lang weekend, die kant op. Dat laten we een klein beetje van het weer afhangen en van de stemming. Nou moet ik zeggen dat we altijd, tot nou toe, wel in de stemming zijn om die kanten op te gaan, dus dat zou het probleem niet zijn. Ook zijn we al druk bezig met plannetjes, over de dingen die we het komende jaar graag af willen maken. Meestal maken we een lijst met de dingen die we in de planning hebben. In een volgende blog zal ik proberen de lijst voor het komend jaar te presenteren. Verder zijn we bezig om te bekijken of we in de zomer voor langere tijd die kant op kunnen. Dit plan zit nog in de kinderschoenen, maar we willen het wel nader uitstippelen. Lijkt ons heerlijk om er voor wat langere tijd te verpozen, de katten en de honden mee. Wie weet? En een mens moet toch ook dromen hebben, toch?

2 opmerkingen:

 1. Hoi, wij houden ons aanbevolen voor tips omtrent een lang verblijf (maar zonder dat het veel snip. of geld kost ;-)).We gaan mekaar net missen denk ik want we gaan zat 26 feb. weer terug maar dat gaat nog wel goedkomen dit jaar.
  Groetjes, fam. Croon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi, Michel, Annelies en dametjes. Zo het schiet al lekker op hè, dat jullie die kant weer opgaan. Heerlijk toch...
  Ik schrijf nog wel een keer een blogje over wel of niet lang verblijf aldaar. Zal er proberen wat tips bij te doen, hahaha. Wat ik helaas wel zeggen moet is: het kost wel veel geld. Jammer, jammer. We gaan uitvogelen hoeveel geld en dergelijke. Voordat we dat precies weten zijn we alweer een tijdje verder, maar tegen die tijd mail ik jullie er zeker weten even over.
  Groetjes, Henk en Cilia
  P.S. Wanneer gaan jullie?

  BeantwoordenVerwijderen