Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in en om ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

maandag 29 maart 2010

Nog 5 nachtjes

Het aftellen begint alweer. Zaterdag gaan we die kant op. Erg veel zin in. Ik hoop dat we weer allerlei leuke dingen te vermelden hebben, zodra we weer in Nederland zijn. We doen in ieder geval ons best om onze camera in de aanslag te houden. Even voor Marja, wie weet komen we jullie onderweg nog tegen, wel even zwaaien hè! Trouwens Heleen Oosterveld heeft ook erg leuke boekjes geschreven over leven en wonen op het platteland in Frankrijk. Ze woont in de buurt van Commentry. Alvast allemaal een vrolijk Pasen gewenst.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Heel veel plezier in "la france" !!
We hopen dat jullie lekker weer hebben en we verheugen ons al weer op de verhaaltjes!

johannes, wilma en vooral en emiel en Sven!!

Cilia zei

Wie weet, gaan we de hele tijd zitten niksen. Nee, ik denk toch maar dat we weer even bezig gaan anders valt er zo weinig op de blog te vermelden, hahaha... Als het weer er mooier is als hier, proberen we wat in de rugzak te proppen en mee terug te nemen naar hiero. Okidoki!

Anoniem zei

Goede reis en mooi weer , dan hebben wij dat ook. Wij gaan zondag weer voor 1 1/2 week.
We hebben al diverse malen bij Heleen en Rolf gegeten Heerlijk, een aanrader. Het boek van Heleen heb ik ook en is heel leuk om te lezen.De kookboeken van haar zijn ook een aanrader.
Groeten en wie weet tot ziens
Marja

Cilia zei

Hoi Marja,
Jullie ook een goede reis gewenst.
Dus dat met Heleen was niets nieuws, hè jammer.
Wij hebben er nog nooit gegeten, maar zijn er wel al eens geweest. Toen huurden we een huisje in Vieure.
Altijd baas boven baas, wij gaan maar voor een week snotter,snotter. Maar we vertrekken morgenvroeg al, yes.
Groetjes, Cilia

Yvonne Zwart zei

Hi Henk en Cilia, veel plezier weer in Frankrijk! Wij blijven voorlopig even in Nl want er staat een nestje Gordon Setter pupjes bij ons in de wachrij! Rond 20 april worden zij geboren!
En reken er maar op dat ik tussendoor steeds toch eventjes digitaal op bezoek kom in dat leuke Franse stulpje!
groetjes Yvonne Zwart

Cilia zei

Hallo Yvonne, ik vermoed dat het echt geen straf is om voorlopig even in Nl te blijven met zo'n spannend vooruitzicht. Je bent vast de dagen al aan het aftellen. Heerlijk lijkt me dat, een nest vol met van die prachtige puppie's. Dit keer zie ik wel een beetje groen en geel van jalouzie.
Ik kijk nog regelmatig naar je schitterende site met de prachtige fotos van jullie honden. Het word al echt een bolletje hè?, jullie zwangere dame. Als je met 1 puppie overblijft dan weet je ons te vinden toch! Wij hebben nog wel een plek over.
Groetjes Henk en Cilia