Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

maandag 7 mei 2018

Floeps... alweer een week voorbij.


En... helemaal geen foto's gemaakt, dat gebeurt wel eens ;-)

Afgelopen week was een week dat je hier in de Montagne Bourbonnaise kon merken dat de meivakantie in Nederland begonnen was.
Dan zijn er altijd net even wat meer Nederlanders hier in de contreien, waaronder ook tweede huisbezitters.
Altijd wel leuk, omdat we dan verscheidene mensen even weer zien, de koffie erdoor vliegt, evenals dat de wijn volop stroomt en er menig lekkernijtje door de keelgaten gaat. Zo ook alweer de eerste bbq achter de kiezen.

Verder is er hier de afgelopen week niet veel spectaculairs gebeurd, nadat de visite's weg waren hadden wij het doorgaans veel te druk met het na-klepperen. Zoveel input zijn wij hier natuurlijk niet gewoon ;-)

Dat was uiteraard een grapje (nou ja... eventjes samen nababbelen, ahum...), we vermaken ons hier nog steeds opperbest, vooral als het van dat mooie weer is zoals de afgelopen dagen. Het begint haast saai te worden, eerlijk gezegd is het hier bij ons voor mensen die van drukte houden ook ERG SAAI. Gelukkig houden wij beiden veel van stilte en van de natuur zo rondom ons. Zou een beetje vervelend zijn als 1 van ons beiden er niet van zou houden, dan moest er continu 1 schipperen.
Zelden staat er bij ons een radio o.d. aan, wij maken zelf muziek (vals zingen, fluiten, hummen e.d.). Overdag, als de deuren wagenwijd openstaan, is er hier sowieso altijd veel kabaal van de vogels en de krekels rondom... daar kan geen radio tegenop.
Tevens staat de berg altijd te trillen als wij de wasmachine aan hebben, onze aggregaat kan er wat van ;-)
Dus... echt stil is het hier bijna nooit.

Ah en natuurlijk zijn we nog steeds erg veel in de tuin bezig. Dat gaat nog wel een tijdje door. Zo ook met hout zagen, kloven en stapelen. Alweer een hele mooie voorraad ondertussen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten