Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

zondag 22 april 2018

Weer terug in Frankrijk...


We zijn weer terug in Frankrijk...


Na twee weken Nederland zijn we gisteravond weer aanbeland in Le Pre Bonnet. Ondanks dat het twee leuke weken waren in Nederland is het toch altijd weer fijn om hier in Frankrijk terug te zijn.
Heerlijk weer zo'n beetje de gehele dag buiten in de natuur. Wat ook altijd super is, is om te zien hoe onze honden hier in hun element zijn. Hier kunnen ze de gehele dag lekker vrij rondrennen, ook tijdens de lange wandelingen... altijd prachtig om ze zo te zien.
Voor de katten is het een ietwat ander verhaal. In Nederland is voor hen waarschijnlijk iets meer te beleven... daar lopen veel meer andere katten rond.

Vandaag weer volop, in korte broeken, in de tuin bezig geweest. Tjemig, wat groeit momenteel alles snel, het lijkt alsof we wel een maand weggeweest zijn... zo'n verschil met twee weken geleden.
Helaas zijn de hele vele wilde narcissen uitgebloeid, ook zijn er vele ienieminie plantjes (die ik gezaaid had in potjes) dood gegaan, daar had ik wel al rekening mee gehouden. Gelukkig heb ik nog heel veel bloemenzaad, dus komende week weer flink zaaien.
De viooltjes in potten hebben het wel allen keurig volgehouden, evenals de kamerplanten.
Ach... en momenteel kom je hier gewoon haast ogen tekort om alles te bewonderen, overal schiet momenteel van alles uit de grond en vele bomen staan in volle bloei. Ha... en zelfs komt er al menig aardappelplant boven, evenals de nieuw gezaaide ruccola.

VOORJAAR, toch altijd een fijne periode :-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten