Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

maandag 29 augustus 2016

Week 14... 2016


Week 13 zit er ook alweer op.

Een erg warme week, een week dat Henk in Nederland zat, een behoorlijke drukke week, een week van afscheid, een gezellige week, een zweterige week, een week met veel vrienden, maar tegelijkertijd een stille week, een week met lekkere etentjes, maar tegelijkertijd een week met kant en klaar maaltijden.
Een week waar veel over te vertellen valt, maar tegelijkertijd ook niet...

Ondertussen wel een armleuning bij onze buitentrap...


Erg simpel...


Maar werkt perfect...

Verder draaide de week, natuurlijk zou ik haast zeggen, veelal om de honden, evenals voorgaande weken en de komende weken.
Een beetje een vervelende bijkomstigheid was afgelopen week dat onze Mitsie (cockertje) loops was. Vervelend in die zin dat zij dan continu achter beide andere honden aanhuppelt, als die geen aandacht voor haar hebben zelfs achter de katten, staartje opzij en maar lonken.


Onze kleine Mila, die van dat alles nog niets begrijpt, beschouwde dat als vrij spel om haar dan maar om de haverklap aan de oren en in de nek te bungelen. Wat uiteindelijk, met regelmaat, resulteerde in veel kabaal in de tent, want daar was onze Mitsie absoluut niet van gediend.

Tot slot nog even twee leuke foto's, althans... ik vind ze leuk ;-)


Vidor op zijn favoriete plek in de schaduw van een vlinderstruik...


Mila, die afgelopen week 20 weekjes geworden is, aan het bijkomen van alle taartjes ;-)

Nu verder met week 14...

2 opmerkingen:

 1. Hoi Cilia,

  Ja,de dagen vliegen voorbij en voordat je het weet is de echte vakantie voorbij en gaat eenieder die elders nog verplichtingen heeft die vervullen.
  Maar wel fantastisch dat je terug kunt kijken op mooie en gezellige weken in goed gezelschap.
  Gedeelte van dat levendige gezelschap blijft jou dag en nacht vergezellen en hebben altijd vakantie.
  Zag ergens in vorige post dat jullie aangelegde traptrede's al mooi natuurlijk tapijtje hebben gekregen.En dan nou de handige trapleuning.

  Ben wel blij dat het hier sinds vandaag niet meer tropisch warm is en ik me weer ''normaal'' kan bewegen;-)zowel buiten als binnen.

  Vele lieve groeten en aai voor alle viervoetertjes,Ger

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ger,

   Ja daadwerkelijk, de dagen gaan veel te snel. Zo kijk je uit naar de zomer en floeps zo zit de zomer er alweer bijna op.
   Met afscheid bedoel ik niet zo zeer van logees, die hebben we deze zomer niet zoveel gehad, maar meer van vrienden/ kennissen die hier in de omgeving ook een tweede huis hebben en ondertussen veelal weer terug naar Nederland zijn. Ik ben nogal slecht in afscheid nemen en het wordt hier dan weer een stukje stiller ;-(

   Het groeit en bloeit al behoorlijk op de traptreden, de trap valt nu al helemaal wat weg tussen de bloemen en het vele groen. Zo af en toe moet ik er even bij om de treden te ontdoen van overtollig groen ;-) De leuning werkt al prima, misschien gaan we hem nog wat verder opleuken.

   Hier was het ook flink warm, vandaag viel het mee maar er zijn ons nog verscheidene warme dagen toegezegd.
   Met dat hele warme weer zijn we wel blij dat we hier vrij veel schaduw plekken hebben en 's avonds koelt het gelukkig behoorlijk af hier in de bergen.

   Jij ook hele vriendelijke groeten en heel veel liefs, Cilia

   Verwijderen