Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

woensdag 10 augustus 2016

Druk met niets doen...


Zo... alweer even geleden dat ik een blogje plaatste. Ik kreeg al bezorgde mailtjes en een telefoontje... MAAR hier is alles OKÉ. Gewoon simpelweg te lui om een blog te schrijven, niet helemaal waar, maar het kwam er gewoon niet van.
Afgelopen week logees gehad, wat super gezellig en leuk was. Verder ons weer wat meer in het sociale leven gestort, op visite en visite ontvangen. Dat stond allemaal op een laag pitje vanwege het gebeuren met onze Mila.
Ha... en niet te vergeten dat we momenteel vaak iets vroeger op ons bed liggen, 's morgens op tijd van bed vanwege ons puppy (gelukkig begint ze zich al wat aan ons ritme aan te passen), terwijl ik het altijd fijn vond om in de stille nachtelijke uurtjes een blogje in elkaar te prutsen.

Met onze kleine Mila gaat het uitstekend, ze haalt de schade in en leert snel...


Eerst even van een afstandje toekijken hoe het moet...


Nog eventjes een laatste blik...


En... jawel hoor, gaten graven gaat haar goed af...
Weer wat geleerd ;-(


Ook helpen wil ze prima...


Samenwerking werkt nog beter...


Het houthok ligt ondertussen vol, dus kan er weer volop gestookt worden...
Wat 's avonds soms best prettig is, omdat het hier dan zo af en toe flink kan afkoelen.


Momenteel heeft Henk nog vakantie, dus wordt er bijna niet geklust. Of... zouden we dan juist wel moeten klussen !!!
Nee hoor, deze zomer hebben we ons voorgenomen om niet al teveel te klussen (niet dat we dat anders wel doen, maar dit terzijde).
Het 'gewone' dagelijkse gebeuren neemt al veel tijd in beslag, zoals bbq-en, kokkerellen, luieren, lezen, vlindertjes en vogeltjes bewonderen en puzzeltjes maken. Tussen alle bedrijvigheid door, met onze honden wandelen en knuffelen, ze proberen wat bij te brengen... wat een hele opgave is omdat ze allen niet al te slim zijn ;-) Ah... en zo af en toe de katten een aai over hun bolletje geven.
M.a.w. we hebben gewoon domweg absoluut geen tijd om te klussen. Zo, nu weer verder met mijn puzzeltje... druk druk druk.


Binnenkort wel even een leuning maken bij onze trap, als we een gaatje kunnen vinden ;-)

4 opmerkingen:

 1. Ha lieve Cilia,fijn om weer wat te horen en te bekijken! Ja dat is wat met een pupje, je leven staat echt wel een ietwat op z'n kop hè, en dat is nog zachtjes uitgedrukt in jullie situatie . . . Ik had het deze keer met Laura eigenlijk best makkelijk, al in week 2 hoefde zij er 's nachts niet meer uit en het ochtendtijdstip week niet veel af van onze gewoonte en inmiddels is haar nachtrustbehoefte gelijk aan die van ons (djieee dat is wel effe belangrijk hoor)doeiiiiiiiiiiii liefs van mij

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Yvonne, best wel even wennen met zo'n nieuw leventje in ons midden. Maar met de dag wordt het leuker. Ons klein opdondertje past zich steeds meer aan in de 'roedel' en dat voelt erg fijn.
   Het gekke is trouwens dat wij vergeten waren hoe dat alles met onze Vidor ging toen hij klein was.
   Mila is trouwens nog gewent om 's morgens in alle vroegte bij ons op bed te komen, dit deden wij toen zij haar kap droeg... om haar toch een beetje extra te knuffelen. Tja... dat wil zij dus nu nog graag. 'S Avonds tegen tien uur gaat zij er soms nog even uit voor een plasje (tegen een uur of acht gaat zij in haar 'bedje'), om vervolgens pas rond een uurtje of acht/negen 's morgens weer naar buiten te gaan.
   Jaja... pfff... een heel gedoe, maar tevens allemaal erg leuk.
   Lieve groetjes, Cilia

   Verwijderen
  2. oooo super toch! Wat een aanpassingsvermogen zeg van dat kleine meisje én van jullie ook natuurlijk!
   doei liefs van mij

   Verwijderen
  3. Ze slaapt nu... en dan is ze toch LIEF ;-)
   Fijn weekend en liefs, Cilia

   Verwijderen