Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

maandag 5 januari 2015

Gesloten...


TSJA...


Alle luiken en deuren zijn weer stevig gesloten.


Het zit er weer op... twee fijne weken in Frankrijk.
Ze gaan altijd VEELSTE snel voorbij.

Ondertussen zitten we alweer in Nederland, alsof we totaal niet weggeweest zijn.
De wasmachine draait op volle toeren en wij... wij gaan gewoon hier de draad weer oppakken.

Pfff... een zwaar leven, hahaha... Verheug me alweer op onze volgende trip naar Frankrijk ;-)


4 opmerkingen:

 1. Na het gesodemieter hier met een poging tot inbraak...alles goed vergrendeld daar? Lijkt me best moeilijk dat 'andere' leven daar achter je te laten. Nu weer in het knusse Nederland. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Walter,

   Voor zo ver mogelijk is het goed vergrendeld. Ook is er wel wat toezicht op ons huis. Verder staan er niet echt spullen van waarde in het huis... geen duur audio en video apparatuur, geen sieraden of waardevolle papieren, geen dure meubels o.d. Maar ja... er lopen soms wat 'gekken' rond... Wat jaren terug heeft er eens iemand rond het huis gesnuffeld en zich wat spullen toegeëigend. Geen waardevolle dingetjes, o.a. een vies (gebruikt) bbq rooster... die ik vergeten was. Sindsdien zetten we alles naar binnen, als we voor lange tijd weg zijn. Een rot gevoel als iemand bij je spullen zit zonder toestemming.

   Tja Walter, eigenlijks ben ik ook niet geschikt voor een tweede huis... je moet er altijd één achter laten ;-)

   Hoi hoi hoi... we zitten weer in Nederland ;-(

   Groetjes, Cilia

   Verwijderen
 2. Hoi Cilia,

  Leuke weken om op terug te kijken en prima vooruitzichten om weer die kant op te gaan.

  Hartelijk dank voor je aardige felicitatie,tja gisteren mocht ik weer een kaarsje meer uitblazen,kan het deze keer niet omdraaien maar de volgende verjaardag wel,en dan ben ik weer opnieuw jong☺☺.
  Gezellige verjaardag gehad met de familie en een cadeau van kinderen en kleinkinderen waar ik naar uit kijk,in mei met het hele spul donderdag tot zondags naar voor ons bekende B&B in Z-H.
  De kerstspullen vandaag opgeruimd en na de poets kon ik het prachtige mandje met opgemaakte bloemen op de salontafel zetten,de flessen wijn,kaarten met geld en cadeaubonnen ga ik goed besteden.

  Veel plezier in NL;-) en lieve groetjes!!!
  Ger

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ger,

   Zo zit ik daar... en zo zit ik hier. Daar mis ik hier niet... en hier mis ik daar. Maar... dat is niet helemaal waar. Want... de luxe is hier en niet daar ;-)
   Dat is altijd wel een grappige gewaarwording... Hoe verwent we hier toch wel zijn en hoe gemakkelijk het leven hier allemaal gaat.

   Nogmaals Ger... een dikke knuf en VAN HARTE GEFELICITEERD.
   Oo, oo, oo... wat ben je weer dik verwent zeg. Heerlijk een extra lang weekend met zijn allen er even tussen uit. Ze hebben het wel goed met je voor hoor, die kinderen en kleinkinderen van jou :-)

   Tja... al hoe gezellig zo'n kerstsfeertje ook is, op een gegeven moment is het plots ook weer genoeg hè, tenminste zo vergaat het mij.

   Geniet nog maar even lekker na van zo'n fijne verjaardag en hele lieve vriendelijke groetjes, Cilia

   Verwijderen