Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in en om ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

maandag 29 oktober 2018

En jawel... SNEEUW


Oktober 2018, sneeuw...



Vandaag overdag een beetje een grauwe dag met voornamelijk natte sneeuw.
Zit je de ene dag nog in shirt met blote armen te genieten van het zonnetje, paar dagen later dikke trui aan met sjaal erbij om. Gelijk ook een heel ander landschap. En eh... leuk? Ach ja, maar doe mij toch maar een zonnetje.

Momenteel, kraakt het behoorlijk rondom in de bossen. De bomen zitten nog flink in het blad en door de wat zwaardere sneeuwval valt er dan wel eens een boom om. Dat gaat geen nachtwandeling worden ;-)


Er ligt al een aardig laagje...

Een uurtje later...


Nu maar hopen dat er niet nog veel meer valt vannacht...
Hmm, gelukkig hebben we wel voor een paar dagen eten in huis :-)



5 opmerkingen:

Walter zei

Wel mooi om te zien!

Ger zei

Hoi Cilia,

Koningwinter is er vroeg bij aan die witte wereld te zien.
Na zo'n mooie lange zomer en prachtig najaar is het ff schakelen en valt de sneeuw letterlijk en figuurlijk koud op het dak.

Vorige week verbleven wij met 6en bij Winzer aan de Moezel(cadeau van kinderen met alles erop en eraan)en konden overdag ook buiten genieten in het zonnetje zonder jas.

Sneeuw geeft mooie plaatjes, zeker in het bos.....
maar het heeft ook zijn nadelen, hoop niet dat jullie op ransoen moeten;-)

Lieve groet,
Ger


Cilia zei

Zeker Walter, het ziet er meestal wel mooi uit zo'n wit landschap. Overal van die leuke hoedjes op ;-)

Cilia zei

P.s. sorry voor mijn late reactie, we hadden een tijd geen internet... trouwens ook geen telefoon en vele mensen hier in de buurt zaten een tijd zonder stroom.

Cilia zei

Hoi Ger,

Helaas was koningwinter veel te vroeg dit jaar. Aangezien de bomen nog vol in blad zaten zijn er weer heel veel gesneuveld. Ook bij ons op het terrein zijn vele tientallen bomen gesneuveld. Tevens heel veel planten / bloemen die kapot geslagen zijn. Erg jammer...
Ook hadden we geen telefoon bereik en geen internet meer en moesten wij gisteren en vandaag uren bezig om onze toegangsweg vrij te maken (allemaal dikke takken op de weg).

Oooooo... was je alweer even lekker op vakantie. Wat ben jij toch een bofkont. Grapje... heerlijk om er af en toe even uit te zijn, ik gun je het van harte en wat ontzettend lief van je kinderen.
Hier was het vorige week ook heerlijk weer.

Waar blijft je leuke blog?

Hele lieve groetjes, Cilia