Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vrijdag 12 januari 2018

't Zit erop...


Zo zit je plots een dag voor vertrek, nog even een laatste foto... is het behoorlijk mistig.


Tja...

Afgelopen zondag zijn we weer in Westerwolde gearriveerd na dikke 8 maanden Le Pre Bonnet.
Acht fijne maanden, die vragen om een vervolg ;-)

Nou natuurlijk niet gelijk denken dat het die 8 maanden allemaal koek en ei was, dat we zwevend van geluk door het leven gingen, een en al fantastisch... Welnee, wij zijn ook gewoon maar mensen en zet twee mensen ietwat ge├»soleerd voor 8 maanden bij elkaar, dan wil er wel eens een meningsverschilletje ontstaan, trekt er wel eens een donkere wolk voorbij en rijst er wel eens de vraag op : 'wie is toch die ander, ken ik die ergens van?'
Maar, we hebben het overleefd en zijn nog samen ;-)

Met acht fijne maanden bedoel ik voornamelijk dat het zo heerlijk relaxed is daar midden in de natuur, weinig zorgen om de dag van morgen, weinig verplichtingen, weinig druk van buitenaf en zo zou ik er nog wel meer dingen bedenken kunnen.
Tegelijkertijd is het ook best wel eens wat afzien, het dagelijks op gang houden van de houtkachels, het toch wel zware lopen in de bergen (bijna niets is vlak), etc. etc.  Lichamelijk is het gewoon een wat zwaarder leven daar bij ons in Le Pre Bonnet.

Kort samen gevat : Geestelijk is het leven er wat gemakkelijker (simpeler) en lichamelijk wat zwaarder.
Nou maar hopen dat onze lijven het nog LANG vol gaan houden ;-)

NU dus weer in Nederland, al HELE VELE wasjes gedraaid. Een wasmachine staat nog steeds op ons verlanglijstje, die hebben we nog niet in Le Pre Bonnet. Gebadderd in onze badkuip, die missen we daar ook wel een klein beetje. Met de stofzuiger door het huis, die missen we daar niet want die hebben we daar wel maar gebruiken we zeer sporadisch (altijd vegen).
Verder genieten van de vele rozen, die onze oppas hier neer gezet heeft. Onze oppas die de afgelopen 8 maanden ons huis tiptop verzorgd heeft, evenals alle voorgaande jaren. Daar zijn we echt super blij mee.

Zo weer een beetje bij gekletst (geschreven). Wanneer we precies die kant weer opgaan weten we nog niet. Sowieso blijven we hier nu een tijdje, misschien ergens eind januari, of in februari, of... dat laten we een beetje afhangen van de omstandigheden en het weer.


De laatste foto van de afgelopen 8 maanden...

Dit jaar valt er trouwens ook wat te vieren
... 10 jaar ...
 waar blijft de tijd ;-(
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~

Geen opmerkingen:

Een reactie posten