Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dinsdag 5 december 2017

IJspegels enzo...


Afgelopen zondag was het nog een behoorlijke koude dag.
Prachtige luchten en fabelachtige ijspegels was het resultaat van het koude weer.

Vandaag (maandag) was het een graadje boven nul, blubber, blubber... van al het sneeuw dat langzaamaan smelt. Niks geen gekraak meer tijdens de dagelijkse wandeling, meer geplons en gespetter met elke stap die ik zette.

In het weekend heeft onze geiser het begeven, plots geen warm water meer. Gelijk zaterdag achter een nieuwe aangegaan. Want tja, om in een ijskoude badkamer een koude douche te nemen dat leek ons geen pretje.
Uiteraard paste de nieuwe geiser niet precies op de plek van de oude, zodoende moest er van alles aangepast worden... daar was Henk zo'n beetje de gehele zondag zoet mee.

Nog eventjes een paar foto's van afgelopen zondag...


Zo sprookjesachtige mooi al die ijspegels...De lucht werkte ook aardig mee aan het sprookjesachtige geheel...Zaten echt ENORME ijspegels tussen...Gelijk een mooie kerstversiering ;-)Zondag waren de bomen nog mooi wit bedekt.

Vandaag was het oppassen geblazen dat je niet bekogeld werd met een dikke lading sneeuw uit de bomen.

Rest mij nog om jullie een fijn Sinterklaas feest te wensen. Helaas komt hij hier niet, te druk daar in Nederland denk ik. Zelfs in mijn schoen zat niets, die toch wel bij de schouw stond ;-(

2 opmerkingen:

 1. OWWWWW Cilia, waanzinnig mooie foto's, die ijspegels, een perfect winterplaatje of kerstkaartje!
  liefs van mij

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Yvonne, bedankt voor je compliment :-) Lijkt ook altijd schitterend mooi zo aan de achterkant van het huis als er van die ijspegels aanhangen.
   Lieve groetjes, Cilia

   Verwijderen