Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

woensdag 8 december 2010

Waar waren we gebleven?


Daar zijn we weer, terug van weggeweest. Behoorlijke verkoudheid achter de rug, tandartsbezoekjes, verjaardag en andere feestmomenten, even er tussen uit geweest en zulks, maar nu weer wat meer tijd en puf om te bloggen, dus.....
Het lag in onze bedoeling om afgelopen november ook nog voor een paar dagen naar ons huis in Frankrijk te gaan, dit is hem niet geworden. Het word nou pas 23 december dat we die kant weer op gaan, om daar de Kerst en Oud en Nieuw door te brengen. Ook om dan weer wat verder te gaan met de badkamer, mits het niet te koud is.
De badkamer, daar zijn we in oktober ook nog wat mee bezig geweest. We hebben er stroomdraden in de muren gemaakt, dit ligt nou zover klaar. Verder waren we van plan om de wastafel aan de muur te maken. De precieze plek aftekenen, gaten in de muur boren, speciale pluggen voor gasbetonblokken erin, de wastafel vast schroeven. Klaar zou je denken. Maar niets van dat alles, de wasbak kwam naar voren en er kwamen stukken uit de muur mee. Op één of andere manier wil de wasbak niet zitten blijven, ondanks dat we van alles geprobeerd hebben. Of de wasbak is te zwaar of de gasbetonblokken kunnen niets hebben. Al met al is de wasbak niet aan de muur gekomen. We proberen er nou een andere oplossing voor te bedenken.

2 opmerkingen:

 1. Hoi, wij zijn er dan ook.
  Alleen wat later Maaike moet nog werken.
  Komen jullie oudjaarsdag oliebollen eten ?

  Groetjes de Buurtjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi, gezellig dat jullie er ook zijn. Tuurlijk slagen wij zoiets niet af mits jullie ook even langswippen om onze bolletjes(aangelengd met bier, op de ouderwetse manier) te proeven, hahaha.

  Groetjes Henk en Cilia

  BeantwoordenVerwijderen