Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in en om ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dinsdag 12 mei 2020

Fijn gevoel...


Afgelopen dag was het de eerste dag, sinds een tijd, dat we zonder formuliertje even rond mochten tuffen.
Zodoende zijn we 's middags, na het werk, in de auto gestapt. De honden achterin, op naar...
Nou ja, een doel hadden we eigenlijk niet. Het weer zat ook niet echt mee, regen en mist.
Maar gewoon even domweg doelloos rondrijden, door de bergen tegenover ons... daar waar we al wekenlang tegen aankeken maar niet heen konden.
Eerlijk gezegd was er niet veel te zien vanwege de mist en de regen, desondanks waren we in opperbest humeur en reden zingend een klein uurtje rond. Zelfs de honden waren vrolijk, ondanks dat we er niet uit geweest zijn. Of ze nou vrolijk waren van het rond tuffen of van het smikkel smakkel wat we bij ons hadden... daar zullen we nooit achter komen ;-)

100 KILOMETER hemelsbreed, dat wordt nog flink rond tuffen de komende tijden. Nou ja, laat ik zo zeggen, we kunnen weer wat rond tuffen.

Een fijn gevoel.

2 opmerkingen:

Ger zei

Hoi Cilia,

Zo blij als 'n kind........:-)

Kan me er wel iets bij voorstellen hoe jullie je voelen nadat Frankrijk de touwtjes wat laat vieren.
Ondanks dat het hier in NL bij het advies bleef om zo veel mogelijk thuis te blijven had ik niet de minste behoefte om daar geen gehoor aan te geven.
De keren dat wij er op onze manier met de auto opuit trokken is er ook al maanden niet meer bij,de leuke plekjes in de rustige dorpen en in de natuur zijn er nog altijd,maar ergens zitten op terras of binnen met hapje en drankje niet.
En eerlijk gezegt ben ik ook een beetje bang om van huis te gaan om me onder de mensen te begeven.
We spraken wel samen af om zodra het wat beter weer wordt 'n eindje te gaan toeren met de picknickmand op de achterbank op zoek naar rustig plekje met uitzicht op het water.
Weet nou nog niet wat mij blijer gaat maken, de rit of de mandđŸ˜‚
Wens jullie nog veel prettige en blije kilometers met zonneschijn in auto en met de benenwagen!!!

Lieve groet,
Ger

Cilia zei

Hoi Ger,

Ik kan me best voorstellen dat je wat angstig bent.
Voor ons is het allemaal even wat anders. Wij behoren niet echt tot de risicogroep. Maar zeker niet minder belangrijk, wij zitten hier heel erg afgezonderd van de massa (mensen), tevens zijn hier in de omgeving niet veel besmette mensen.
Met even een rondje toeren komen we doorgaans niet in aanraking met andere mensen, tenzij we naar de winkel o.d. gaan.
Tja lieve Ger, even een drankje op een gezellig terras of een etentje in een restaurant zit er momenteel niet echt in... maar met zijn beiden een eindje toeren en een picknick op een leuk rustig plekje zou je misschien wel goed doen.
Sommigen noemen het : het nieuwe normaal. Maar laatst hoorde ik een beter iets : HET TIJDELIJKE ABNORMAAL. Laten we hopen Ger dat het zo snel mogelijk weer normaal is en in tussentijd toch proberen in deze abnormale tijd er wat van te maken.

Heel veel liefs en... alvast een fijn toertje met picknickmand toegewenst :-)
Cilia