Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in en om ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vrijdag 22 december 2023

HELE FIJNE FEESTDAGEN...

 


WIJ WENSEN EEN IEDER HELE FIJNE FEESTDAGEN
EN EEN
LIEFDEVOL EN GEZOND
2024
~~~~~~~~~~

Hier alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de Kerst. Tevens is het huis weer in vrolijke Kerststemming, bling bling bling. Volgende week oliebollen bakken voor de jaarwisseling en dan zitten we alweer in het nieuwe jaar.
Het afgelopen jaar is ons voorbijgevlogen, nog maar amper gewend aan 2023 en dan floeps is het alweer 2024. Vele leuke maar helaas ook enkele minder leuke dingen in 2023. Afwachten wat 2024 voor ons in petto heeft. We hebben er zin in, op naar het nieuwe jaar :-)



6 opmerkingen:

Hent zei

Ha Cilia,

Voor jullie ook hele fijne feestdagen en een gezond en fijn 2024. Ben nu zelf in Nederland maar het plan is om tussen Kerst en Oud en Nieuw weer voor korte tijd naar Belmont te gaan. Ook voor mijn hond fijn zo zonder vuurwerk aldaar.
Hent

Cilia zei


Hoi Hent,

Dan wens ik je een hele goede reis naar je leuke huis in Belmont en een prettig verblijf daar met je hond. Zeker weten dat het hier voor honden prettiger vertoeven is zo zonder vuurwerk.

Vriendelijke groeten, Cilia

Anoniem zei

Voor jullie óók gezellige feestdagen. Met prachtige kerstversieringen zal dat wel lukken! Hier veel water, ook in de achtertuin. Gelukkig alleen in het bos.
Ik stuur je een foto via de mail.

Cilia zei

Ah Margot, dat bedoelde je in de mail. Ik had je reactie op de blog nog niet gelezen. Bedankt voor de mooie foto’s,ziet er wel altijd erg leuk uit. Fijne Feestdagen en tot gauw.
Liefs, Cilia

Ger zei

Lieve Cilia en Henk,

De sfeer in huis beleven met lichtjes en kerstversieringen in goed gezelschap dan komen we de dagen wel door en ze vliegen ook voorbij.
Wij wensen ook jullie een mooie en liefdevolle 2e kerstdag.
Lieve groet,Ger van hoorndesovervloeds3.blogspot.com

Cilia zei

Hoi Ger, hoop dat je ook fijne Kerstdagen gehad hebt. Hier wel, twee hele fijne zonnige dagen. Nu nog erg mooi weer. Alvast een hele fijne jaarwisseling toegewenst en de beste wensen voor 2024. Liefs, Cilia