Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in en om ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

woensdag 23 mei 2018

Pinksterklusjes...


In het Pinksterweekend zijn we even aan het klussen geweest.


Eerst zijn we achter een stapel oude dakpannen aangegaan, zodat we weer hokjes kunnen bouwen... hokjes met oude pannetjes.


Daarna heeft Henk een voorlopig hokje getimmerd voor onze aggregaat. De aggregaat stond nog steeds onder ons afdakje, wat we niet zo plezierig vonden.


Het hokje is met allemaal afvalhout getimmerd. Het hokje zorgt ervoor dat onze aggregaat niet nat wordt tijdens regenbuien.
Henk wil mettertijd graag een grotere diesel-aggregaat kopen, dan komt er tevens een nieuw hok. Maar voor nu werkt dit eventjes prima en staat de aggregaat niet meer te lawaaien onder ons afdak.
Trouwens zomers gebruiken we de aggregaat niet erg veel, alleen wel altijd als we de wasmachine aan hebben of andere dingen die veel stroom nodig zijn.


Zelf ben ik al een tijdje zoet met het afkrabben van verf op een bankje. Het bankje hebben we tweede-hands gekocht, voor weinig geld. De vorige eigenaar was al bezig geweest met het afkrabben, maar had de moed opgegeven. Fijn gepriegel met een verfkrabbertje, waar heel wat uurtjes in gaan zitten.
Of we het bankje daarna gaan verven of in de olie zetten weten we nog niet, eerst moet al het oude verf eraf.


Geen opmerkingen: